JESÚS HA RESSUSCITAT, RESSUSCITAREM NOSALTRES?

HEM APROFITAT LA SETMANA SANTA?

ESTEM RESSUSCITANT A UNA NOVA VIDA?
Seguirem amb els mateixos problemes de sempre, però amb la fe en la Resurrecció, serem més fortes i amb més muscle per a suportar-los i fer-los front.
-Tindrem fam i sigueu de justícia, però des de la fe, sabrem que l'hem de conquistar cercant el ben de l'altre i no solament el particular.
-Vindran a la nostra trobada, Serem capaces de reconèixer els signes de la presència de Jesús allà on estem? Una vegada més, i amb la veu del Papa Francisco, afirmem: “No podem cedir davant el pessimisme”.

-Alegria. Un cristià, ho deia Sant Agustín, no pot viure tristament la seua fe. On hem deixat l'alegria cristiana? Jesús, en ressuscitar, ens presenta un horitzó de conpartir. Ens convida a mirar més enllà de la temporalitat. Ens espenta a esforçar-nos per un món millor però viscut segons el seu exemple de vida. . Açò s'ha de manifestar en una actitud interna i externa d'alegria. Que allà on ens trobem, per la nostra forma de ser, de expressar-nos i somriure, la gent note que no solament hem celebrat la Pasqua del Senyor sinó que, en aqueixa Pasqua, ens hem trobat cara a cara amb Ell. 
FELIÇ PASQUA DE RESURRECCIÓ! SIGUEM SENTINELLES D'AQUESTA GRAN NOTÍCIA!